EENZO

EENZO is de nieuwe naam van Meubellijn Lennard Keijser, ontwerper en zelfstandig meubelmaker sinds 2000.Lennard volgde zijn opleiding aan het Grafisch Lyceum in Utrecht en het Hout- en Meubileringscollege te Amsterdam. In 2000 keerde hij naar Nijmegen terug om er zijn eigen meubelmakerij te starten: Lennard meubel design. Na vele mooie jaren werd het tijd voor een nieuwe passende naam en meer uitdaging in zijn werk.

Momenteel creƫert hij in zijn werkplaats bij de voormalige Splendorfabriek in Nijmegen nieuwe ontwerpen en concepten voor de particuliere en zakelijke markt.

De tafel van de EENZO Meubellijn is tijdens de Dutch Design Week in oktober 2013 in het Klokgebouw te Eindhoven geƫxposeerd, en heeft enorm veel belangstelling gekregen. Door de toegenomen vraag produceert hij de tafel voor particulieren in eigen beheer en grote opdrachten voert hij uit in samenwerking met een meubelfabriek.

Informatie over EENZO Meubellijn en Lennard Keijser kunt u opvragen via het contact formulier op deze website. Informatie over EENZO Meubellijn voor de zakelijke en projecten markt kunt u contact opnemen met Velto of rechtstreeks via de Link.